Serum 30ML
RM174.90
dermags serum
INFO RINGKAS 
Dermags Serum mempunyai pekatan bahan aktif Alpha-Mags yang paling tinggi untuk merawat sel kulit yang bermasalah menggunakan teknologi Nano bagi meningkatkan kadar serapan 90% lebih tinggi berbanding formulasi biasa.
MANFAAT BERDASARKAN SAINTIFIK
Merawat masalah kulit wajah (parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, kusam, pori dll)
Mencerahkan kulit wajah secara sekata
Mengecilkan liang pori
Mengurangkan kedutan pada kulit wajah
Mengimbangi lebihan minyak
Mengatasi kulit kering dan kusam
Memulihkan sel kulit yang rosak
Menyerlahkan keserian kulit wajah secara semulajadi
Formulasi Bahan Terbaik
Terbukti dari segi saintifik
Soy Isoflavones
Bahagian fitoestrogenik yang aktif secara biologi dari kacang soya. Antioksidan kuat yang terbukti dapat menghalang kemerahan yang disebabkan oleh UV pada kulit manusia.

Dapat membantu ketika kadar estrogen semula jadi rendah, seperti semasa dan selepas menopaus, ianya boleh menyebabkan penipisan kulit dan kehilangan kolagen.
Arbutin
Arbutin menghalang proses pigmentasi pada langkah kedua. Bahan yang cukup dengan kemampuan untuk memudarkan bintik-bintik hitam. 

Digunakan secara tradisional di Jepun dan dapat dijumpai secara semula jadi di beberapa tanaman, termasuk daun pokok pir, gandum dan bearberry.
Alpha Mags
Hasil penyelidikan PhD Dr. Mariani. Bahan aktif yang diextract dari kulit manggis. Ianya mampu membantu menstrukturkan sel kulit rosak pada peringkat selular (akar) dna merencatkan sel yang menghasilkan pigmentasi atau jeragat.
Vitis Vinifera
Antioksidan yang sangat kuat, jauh lebih kuat daripada Vitamin C atau Vitamin E. Dan jika itu tidak mencukupi, ia juga mempunyai sifat pelindung UV dan anti-barah.
Rapeseed Flower
Sumber semulajadi Vitamin E dan mempunyai anti-oksidan yang sangat kuat untuk melindungi daripada penuaan kulit wajah secara berterusan.
dermags serum
BAHAN-BAHAN 
Deionized water, Rapeseed Flower Extract, Methyl Propanediol, Lecithin, Soy Isoflavone, Ascorbyl Palmitate, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Azelamidopropyl Dimethyl Amine, Arbutin, Tocopheryl Acetate, Linolenic Acid, Glutathione, Linoleic Acid, Alpha Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Lepidium Sativum Sprout Extract, Garcinia Mangostana (Mangosteen) Extract, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol and fragrance.

CARA PENGGUNAAN 
Pakai SELEPAS menggunakan Softener. Picit 5-7 titis ke seluruh wajah dan leher. Ratakan secara lembut.Biarkan serapan serum pada wajah sehingga kering. Minima 2 kali sehari (pagi dan malam)
© 2021 All rights reserved.
Dermags Skin Solution (002900020-D)
error: