Refining Cream 10G
RM86.90
INFO RINGKAS 
Dermags Refining Cream adalah pelengkap penjagaan kulit dan juga sebagai pelindung sinar UVA & UVB dari sampai ke lapisan paling bawah kulit iaitu lapisan Basal utk elak ejen yang menghasilkan jeragat aktif.
MANFAAT BERDASARKAN SAINTIFIK
Membantu mengembalikan keseimbangan lembapan pada kulit wajah dan menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit yang cerah, halus, dan gebu.
Melindungi kulit wajah daripada dehidrasi, kotoran, dan pencemaran alam sekitar
Melindungi kulit wajah daripada sinaran UVA/UVB yang merbahaya
Membantu mencegah penuaan pramatang
Bertindak sebagai perlindungan untuk menutup kesan parut dan jeragat pada kulit wajah
Formulasi Bahan Terbaik
Terbukti dari segi saintifik
Titanium Dioxide
Digelar sebagai salah satu daripada kumpulan pelindung matahari elit. Ia memberikan perlindungan UV spektrum luas (terbaik pada UVB dan UVA II), ia sangat stabil, dan mempunyai profil keselamatan yang baik.

Titanium Dioksida adalah agen pelindung matahari yang cukup hebat kerana dua sebab utama: ia memberikan liputan spektrum luas yang bagus dan sangat stabil. Perlindungannya sangat baik antara 290 - 350 nm (julat UVB dan UVA II).
Argan Oil
Wanita Maghribi telah lama menggunakan minyak argan untuk melindungi kulit mereka dari kerosakan akibat sinar matahari menurut satu artikel pada National Center for Biotechnology Information Amerika Syarikat.

Kajian ini mendapati bahawa aktiviti antioksidan dalam minyak argan membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas yang disebabkan oleh sinar matahari. Ini dapat mengelakkan kesan terbakar dan hiperpigmentasi. Jangka masa panjang, ia mungkin dapat membantu mencegah perkembangan barah kulit, termasuk melanoma.
BAHAN-BAHAN 
Deionized Water, Glycerin, Titanium Dioxide, Talc, Cyclopentasiloxane, PEG10 Dimethicone, Vinyl Dimethicone, Crosspolymer, Octyl p-methoxycinnamate, Argan Oil, Diethylhexyl, Maleate, Synthetic Wax, Iron Oxides, Sodium Chloride, Phenoxyethanol and fragrance.
CARA PENGGUNAAN 
Digunakan selepas Moisturiser. Sapukan secara nipis dan sekatakan dengan gerakan memijat pada keseluruhan kulit wajah. Tidak disarankan untuk kulit berminyak dan kulit jenis hyper-sensitif. Gunakan pada siang hari sahaja.
KLIK GAMBAR PRODUK DI BAWAH 
UNTUK LIHAT INFO LANJUT
© 2021 All rights reserved.
Dermags Skin Solution (002900020-D)
error: