Moisturiser 30G
RM119.90
dermags moisturiser
INFO RINGKAS 
Dermags Moisturiser, selain kekalkan kelembapan. Paling penting ia memperbaiki skin barrier kita dengan mengembalikan semula kehilangan lipid sewaktu cleansing proses. Membekalkan semula kelembapan maksima melalui bahan-bahan yang mampu meningkatkan semula kandungan lipid yg hilang
MANFAAT BERDASARKAN SAINTIFIK
Memberi kelembapan pada kulit daripada terhidrasi secara berlebihan.
Merawat permulaan kedutan-kedutan pada wajah.
Menutrisi kulit wajah dan menigkatkan 'Skin Barrier Function' pada lapisan permukaan kulit.
Mengurangkan kedutan pada kulit wajah
Menghaluskan kulit wajah
Mengatasi kulit kering dan kusam
Memulihkan sel kulit yang rosak
Menyerlahkan keserian kulit wajah secara semulajadi
Formulasi Bahan Terbaik
Terbukti dari segi saintifik
Lepidium Sativum
Sangat berkesan menghalang pigmentasi (Jeragat) dengan meneutralkan oksigen reaktif dan menghalang α-MSH, hormon semulajadi yang merangsang pigmentasi kulit (jeragat).
Opuntia Ficus-Indica
Kajian in vitro dan in vivo yang dilakukan oleh makmal di Swiss menunjukkan kaktus yang berasal dari Mexico ini mampu melindungi kulit daripada sinar UV
Daffodil Flower
Estrak Doffodil juga disebut sebagai IBR-Dormin. Ianya mampu mempercepatkan kitaran kulit kering dan menormalkan kitaran kulit lembab. Ini akan menjadikan kulit lembab dalam jangka yang panjang.
dermags moisturiser
BAHAN-BAHAN 
Deionized water, Rose Hybrid Flower Extract, Camellia Flower Extract, Daffodil Flower Extract, Lecithin, Theobroma Cacao Butter, Lepidium Sativum Sprout Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/capric Triglycerides, Methyl Propanediol, Glycerin, Sodium Acrylates Copolymer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol and Fragrance.
CARA PENGGUNAAN 
Pakai SELEPAS menggunakan Serum. Sapukan secara nipis dan sekatakan dengan gerakan memijat pada keseluruhan kulit wajah. Tidak disarankan untuk kulit berminyak dan kulit jenis hyper-sensitif. Gunakan pada siang dan malam.
KLIK GAMBAR PRODUK DI BAWAH 
UNTUK LIHAT INFO LANJUT
© 2021 All rights reserved.
Dermags Skin Solution (002900020-D)
error: