BB Cushion
RM159.90
INFO RINGKAS 
Dermags BB Cushion adalah gabungan skincare & solekan kerana ia bukan sahaja menutupi cela pada wajah. Kompak berspan Dermags BB Cushion mengandungi formula yang memberikan perlindungan bahagian luar kulit wajah (SPF 50 PA +++) di samping mengekalkan kelembapan serta bertindak sebagai agen anti penuaan.
MANFAAT BERDASARKAN SAINTIFIK
Merawat dan memulihkan kesihatan kulit.
Mencerah & memelihara kulit dari penuaan akibat photo aging.
Memberi perlindungan maksimum terhadap sinaran UVA dan UVB
Mengekalkan kelembapan serta bertindak sebagai agen anti penuaan.
Membantu menaikkan keserian wajah secara semulajadi
Menutup cela, parut, jeragat dan jerawat pada wajah
Formulasi Bahan Terbaik
Terbukti dari segi saintifik
Arbutin
Arbutin menghalang proses pigmentasi pada langkah kedua. Bahan yang cukup dengan kemampuan untuk memudarkan bintik-bintik hitam.

Digunakan secara tradisional di Jepun dan dapat dijumpai secara semula jadi di beberapa tanaman, termasuk daun pokok pir, gandum dan bearberry.
Camellia
Mengikut In vivo and in vitro study International journal of molecular medicine. 2017 Jun 1;39(6):1613-20.

Ia berguna sebagai bahan semula jadi yang cantik dan anti-penuaan, anti-oksida dan peningkat kolagen. Mengandungi beberapa vitamin termasuk vitamin A dan vitamin B.
Titanium Dioxide
Digelar sebagai salah satu daripada kumpulan pelindung matahari elit. Ia memberikan perlindungan UV spektrum luas (terbaik pada UVB dan UVA II), ia sangat stabil, dan mempunyai profil keselamatan yang baik.

Titanium Dioksida adalah agen pelindung matahari yang cukup hebat kerana dua sebab utama: ia memberikan liputan spektrum luas yang bagus dan sangat stabil. Perlindungannya sangat baik antara 290 - 350 nm (julat UVB dan UVA II).
BAHAN-BAHAN 
Deionized water,  Rose Hybrid Flower Extract, Cornflower Extract, Yellow Cosmos Flower Extract, Magnolia Kobus Flower Extract, Daffodil Flower Extract, Methyl Propanediol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dimethicone, Caprylyl Methnicon, Phenyl Trimethicone, Cylopentasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Sodium Chloride, Lecithin Arbutin, Linolenic Acid, Ascorbyl Palmitate, Gluthatione, Talc, Titanium Dioxide, Iron Dioxide, Synthetic Wax, Phenoxyethanol and Fragrance.
CARA PENGGUNAAN 
Gunakan SELEPAS Refining Cream dengan menyapukan pada wajah menggunakan puf (dap secara nipis) secara sekata pada keseluruhan wajah.
KLIK GAMBAR PRODUK DI BAWAH 
UNTUK LIHAT INFO LANJUT
© 2021 All rights reserved.
Dermags Skin Solution (002900020-D)
error: