Logo Dermags Skincare
BELI SEKARANG

Antara anugerah yang dimenangi oleh Dermags Skincare & Dr. Mariani

Dermags bukan sekadar skincare biasa.
Ia terhasil dari kajian bernilai jutaan ringgit yang disokong oleh kerajaan Malaysia dan 2 buah universiti iaitu UTM Malaysia dan Dongguk University, Korea.
Dr. Mariani bersama beberapa pakar rumusan lain di makmal formulasi kosmetik, Paris
Dr. Mariani bersama beberapa pakar rumusan lain di makmal Lab In-Cosmetics, Porte de Versailles, Paris, France.
Penyampaian cenderahati kepada Duta Malaysia ke Jepun, Yang Berbahagia Dato Kennedy di Ekspo Nano Tech 2019, Tokyo Big Sight, Odaiba, Jepun selepas terpilih mewakili Malaysia untuk memperkenalkan produk berteknologi nano ke pasaran global.
Dermags memenangi tempat pertama dalam Anugerah Pengkomersialan Malaysia (MCY) anjuran Kementerian Tenaga, Sains, Teknologi, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim (MESTECC) bersama menterinya, YB Puan Yeo Bee Hin.
Penantian anda kini berakhir! Berapa pun umur anda buat masa ini...
InsyaAllah, Dermags skincare akan merawat, mengembalikan kecantikan kulit anda dan mengekalkannya dalam kondisi yang terbaik.
Bantuan  ❯
© 2021 All rights reserved.
Dermags Skin Solution (002900020-D)
Web developed by webr.my
Dasar PrivasiTerma dan Syarat
Penafian: Hasil adalah berbeza bagi setiap individu dan jenis kulit. Kami menerima banyak testimoni dan ini adalah sebahagian daripada testimoni² yang kami terima. Selebihnya tidak boleh dipaparkan pada umum atas permintaan dari pengguna sendiri bagi menjaga privasi mereka. Semua penulisan di atas adalah petikan ayat daripada pengguna Dermags sendiri dan ianya bukanlah rekaan semata-mata. Semuanya adalah secara langsung daripada pengguna² Dermags yang memberikan maklum balas kepada kami. Kemudian diolah semula 'indirectly' bertujuan untuk menyampaikan maksud ayat yang mudah difahami dari segi tatabahasa dan penggunaan ayat yg lebih baik.
error: