Logo Dermags Skincare
BELI SEKARANG

Skincare tempatan yang telah
merangkul dua Anugerah di Seoul, Korea International Invention Fair

Tonton video di bawah ↓ sehingga habis

Lebih
39,728
individu telah menggunakan

Dermags Skincare untuk merawat masalah kulit seperti jeragat, jerawat, kusam, kedutan, pori & banyak lagi.

Penemuan baru dalam bidang 'Cosmeceutical' kajian PhD Dr. Mariani 
A New Discovery of Cosmeceutical Ingredients:
Alpha-Mags®
Diformulasi oleh Dr. Mariani dengan kemajuan teknologi Nano yang mampu bertindak memulihkan kulit pada peringkat selular
Produk Dermags & Harga
Kajian Makmal dan Kualiti Bahan
yang Bertaraf Antarabangsa
Hasil kajian saintifik membuktikan Dermags memberi kesan berikut
Mampu merawat masalah kulit utama seperti parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, kusam dan banyak lagi.
Mencerahkan kulit wajah dan memberikan tona kulit secara sekata dan semulajadi.
Memulihkan sel kulit yang rosak dan bermasalah bermula dari akar.
Mampu memberikan kelembapan pada kulit yang kering.
Mengimbangi lebihan sebum/minyak pada kulit.
Mengurangkan kedutan pada kulit wajah disebabkan faktor usia yg meningkat.
Merawat kulit kusam dan mampu mengecilkan liang pori.

"Banyak produk saya cuba.
Murah atau mahal saya pasti
cuba, tapi hasilnya.."

Wajah pengguna ketika bermasalah
Banyak produk yg saya cuba.. murah atau mahal saya pasti cuba, tapi hasilnya amat menyedihkan. 

Sehinggalah saya ditemukan dengan Doktor Mariani dan seterusnya menyelamatkan kulit saya yg sangat teruk.

Nak kurus ke nak cantik kita memang kena sabar dan istiqamah.  Buatlah apa² pun, sabar dan istiqamah adalah kunci kejayaan.

video Kulit wajah pengguna semakin sihat dan keyakinan meningkat. Alhamdulillah

VIDEO
SEBELUM
SELEPAS
Mitos Produk vs Fakta Sebenar
Mitos Produk
Jeragat boleh dihapuskan dan hilang dari kulit wajah dengan cepat dan pantas!
Fakta Sebenar
Jeragat tidak boleh hilang sampai bila² sepanjang hidup kita. Setiap hari akan ada jeragat baru berakar dikulit. Ia proses semulajadi Melanocytes Cell yang tidak dapat dielak.

Bagaimana Dermags merawat dari akar

Dermags diformulasi oleh Dr. Mariani melalui Alpha-Mags adalah unik dimana ia mampu 'merencatkan' proses semulajadi tadi. Jadi, bila jeragat di bahagian akar berkurang hasil 'rencatan' oleh Alpha-Mags, ianya akan memudar pada permukaan kulit. 

Kesimpulannya. Jika tidak dirawat, lambat laun ianya semakin menebal pada akar dan akan menolak ke permukaan kulit. Jika dirawat, sama ada berhasil atau tidak. Yang pasti, jeragat tidak akan bertambah dan jika berhasil lama-kelamaan akan berkurangan.
Anda mempunyai masalah 
Seperti berikut?

Melalui pendekatan saintifik. lihat bagaimana bahan aktif Dermags mampu merawat masalah² kulit anda.

SEBELUM
Menggunakan Dermags Skincare
Sel Kulit bermasalah dirawat oleh Dermags terus ke akar menggunakan teknologi nano dengan merencatkan penghasilan sel jeragat & memulihkan sel² kulit rosak.
SELEPAS
Menggunakan Dermags Skincare
Sel Kulit rosak pada akar semakin sihat dan penghasilan sel jeragat semakin berkurang. Penggantian sel baru yang lebih baik di permukaan kulit.

3 Fasa Rawatan Menggunakan Produk Dermags Skincare

Fasa 1
Pembersihan
1 Deep Cleansing cream
Bahan yang digunakan berasaskan minyak (oil based). Digunakan untuk hilangkan kotoran degil berminyak.
2 Intensive Brightening Cleanser
Bahan berasaskan air (water based). Pembersih wajah bertekstur ringan dan halus yang sesuai untuk semua jenis kulit dan membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori.
Fasa 2
Perawatan
3 Intensive Brightening Softener
Digunakan untuk seimbangkan pH kulit sebagai persediaan memudahkan partikel serum masuk ke akar.
4 Intensive Brightening Serum
Mempunyai pekatan bahan aktif Alpha-Mags yang paling tinggi untuk merawat sel kulit yang bermasalah menggunakan teknologi Nano bagi meningkatkan kadar serapan 90% lebih tinggi berbanding formulasi biasa.
5 Hydrating Moisturiser
Meningkatkan skin barrier function pada permukaan kulit dan memberi kelembapan untuk mengelakkan penuaan awal.
Fasa 3
Perlindungan
6 Refining Cream
Melindungi kulit wajah daripada dehidrasi, kotoran & pencemaran alam sekitar serta bertindak menutup kesan parut dan jeragat pada kulit wajah. Ianya juga mengandungi SPF bagi melindungi kulit daripada sinaran UVB & UVA
7 BB Cushion SPF50+++
Bertindak sebagai bedak asas kusyen yang mampu untuk perlindungan secara total dari sinaran UVB & UVA yang berbahaya.
8 Translucent Loose Powder
Sangat halus dan ringan bagi membantu menyerap minyak pada wajah dan memberikan kesan matte pada kulit.
" Saya percaya dan selalu tekankan. Jika kulit kita sihat, cantik dan seri akan tiba! "

Dr. Mariani Abdul Hamid

Saya bersyukur kerana ramai wanita di luar sana telah sedar dan beralih daripada produk yg mempunyai bahan kimia tinggi kepada produk yg selamat dan semulajadi.

Saya berharap, melalui hasil kajian yang terperinci ini. Ramai diluar sana yang mendapat manfaat. InsyaAllah. Kulit anda akan semakin sihat dengan menggunakan Dermags.

Antara anugerah yang dimenangi oleh Dermags Skincare & Dr. Mariani

Dermags bukan sekadar skincare biasa.
Ia terhasil dari kajian bernilai jutaan ringgit yang disokong oleh kerajaan Malaysia dan 2 buah universiti iaitu UTM Malaysia dan Dongguk University, Korea.
Dr. Mariani bersama beberapa pakar rumusan lain di makmal formulasi kosmetik, Paris
Dr. Mariani bersama beberapa pakar rumusan lain di makmal Lab In-Cosmetics, Porte de Versailles, Paris, France.
Penyampaian cenderahati kepada Duta Malaysia ke Jepun, Yang Berbahagia Dato Kennedy di Ekspo Nano Tech 2019, Tokyo Big Sight, Odaiba, Jepun selepas terpilih mewakili Malaysia untuk memperkenalkan produk berteknologi nano ke pasaran global.
Dermags memenangi tempat pertama dalam Anugerah Pengkomersialan Malaysia (MCY) anjuran Kementerian Tenaga, Sains, Teknologi, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim (MESTECC) bersama menterinya, YB Puan Yeo Bee Hin.
Penantian anda kini berakhir! Berapa pun umur anda buat masa ini...
InsyaAllah, Dermags skincare akan merawat, mengembalikan kecantikan kulit anda dan mengekalkannya dalam kondisi yang terbaik.

Soalan² Lazim
berkenaan Dermags

Dermags ada sijil halal Jakim?
Semua produk Dermags mendapat perakuan sijil halal yang sah oleh Jakim Malaysia bernombor siri JAKIM.700-2/3/3116-07/2019. Anda lakukan carian di laman web Jakim untuk pengesahan lebih lanjut.
Wanita mengandung boleh gunakan Dermags?
Wanita mengandung boleh menggunakan Dermags. Bahan² yang digunakan pada Dermags adalah sangat selamat dan tidak memberi sebarang kesan pada kandungan.
Berapa lama untuk mendapatkan kesan selepas menggunakan produk Dermags?
Bergantung pada sejarah terdahulu kulit anda dan juga keadaan kulit anda yang terkini. Kebiasaanya adalah 1-3 bulan. Ada juga pengguna yang dapat lihat perubahan pada kulit seawal 7 hari. KLIK SINI untuk lihat testimoni kesan penggunaan Dermags.
Jenis kulit yang bagaimana sesuai untuk guna Dermags?
Semua jenis kulit sesuai menggunakan Dermags. Jika ada kemusykilan, boleh klik pada butang bantuan untuk dapatkan konsultansi.
Semua produk Dermags dikilangkan dimana?
Untuk menjaga formulasi dan kualiti bahan yang digunakan, semua produk Dermags dikilangkan melalui kilang kita sendiri tanpa melibatkan pihak ketiga. Kilang Dermags terletak di UTM-MTDC Technovation Park, UTM Skudai. Ianya bertaraf GMP dan mempunyai sijil halal.
Berapa harga rangkaian produk Dermags?
Harga produk Dermags bermula daripada RM64.90 sehingga RM174.90, untuk trial set pula bermula dari RM155.90 sehingga RM185.90. Untuk info lanjut berkenaan senarai harga produk Dermags, boleh klik pada bahagian Katalog Dermags.
Kulit saya jenis berminyak, adakah sesuai untuk menggunakan Dermags?
Sudah tentu. Kami sarankan pada bulan pertama penggunaan tidak perlu memakai Dermags Intensive Refining Cream.
Saya ada masalah Jeragat, produk Dermags yang mana sesuai untk digunakan?
Semua produk Dermags sangat sesuai untuk merawat jeragat. Untuk permulaan boleh menggunakan Cleanser, Serum dan Moisturiser. Setelah itu, boleh gunakan semua produk Dermags untuk melengkapi rawatan untuk masalah jeragat anda.
Adakah Dermags berdaftar dengan KKM?
Sudah tentu. Ia adalah syarat wajib undang². Untuk pengesahan, layari laman web KKM dan lakukan carian Dermags untuk maklumat nombor pendaftaran produk (NOT).
Adakah Dermags menggunakan bahan semulajadi/natural?
Semua produk Dermags menggunakan bahan semulajadi/natural kecuali Refining Cream, BB Cushion dan Translucent Powder tidak natural disebabkan mengandungi bahan untuk melindungi kulit dari sinaran UV iaitu SPF.
Assalam Doktor. Saya memang tak boleh nak stop guna produk² berkimia. Nanti muka akan keluar jerawat dan jeragat yang teruk. Saya dah terjebak dengan produk berkimia mula umur 20 tahun hingga sekarang (Umur saya dah 42 tahun).

Saya pernah nak cuba product yang tanpa bahan kimia tapi muka jadi lebih teruk penuh jerawat dan berjeragat. Saya tak sanggup tengok muka saya macamtu. Jadi saya teruskan produk berkimia lagi. Sekarang, saya mula slow-slow tolak tepi produk² berkimia (memang muka tak secantik pakai full set produk berkimia) tetapi saya memang berazam taknak lagi pakai produk² berkimia.

Sekarang boleh dikatakan ok, berbanding dari dulu saya pernah stop semua produk kimia menjadi teruk. Apa cadangan Doktor?
Bagi saya, kes seperti ni kena ada 'BIG WHY' untuk berubah. Lambat atau cepat berkesan satu² produk bukanlah isunya. Paling penting kena berusaha dan cekal untuk berhenti dari terus menggunakan produk merbahaya.

Sudah pasti, muka akan jadi teruk selepas berhenti produk berkimia. Tapi InshaAllah, kulit akan jadi lebih sihat. Memang akan ambil masa. Saya nasihatkan, kalau serius nak guna produk Dermags, berhenti 100% guna produk yang lama. Jangan sesekali bercampur dengan product macam tu.

Itu nasihat saya untuk kulit wajah kita sihat sampai ke tua. Tapi terpulang pada anda.. Tepuk dada tanya diri. Saya doakan anda kekal istiqamah ❤️
Pemakaian produk Dermags boleh tahan berapa lama?
Untuk produk bersaiz standard, boleh tahan 2-4 bulan penggunaan. Manakala trial set boleh tahan sebulan kecuali penggunaan Cleanser, ia hanya bertahan 2 minggu sahaja.
Dermags ada keluarkan Sunblock / Suncreen?
Sinar UV ada 3 jenis UVA, UVB, UVC. Mengikut jarak gelombang, hanya UVA & UVB sahaja yang sampai ke bumi. SPF50 untuk melindungi UVB manakala PA+++ untuk melindungi UVA. Ada 2 produk Dermags yang mampu melindungi kulit dari sinar UVA dan UVB.

(1) Refining Cream. Dalam bentuk cream. Boleh melindungi kulit dari sinar UVB dan ianya mempunyai SPF50.
(2) BB Cushion. Dalam bentuk 'liquid foundation'. Boleh melindungi secara menyeluruh sinar UVB dan UVA dan ianya mempunyai SPF50+++
Dermags ada bahan kimia yang bahaya?
Formulasi Doktor Mariani tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti SLS, merkuri, hydroquinone, tretinoin & betamethasone 17-valerate, Diphenhydramine, Cloramphenicol, Sulfamethoxazole, Trimethoprim, ketoconaze dan lain kimia terlarang yang boleh membahayakan kulit.
Adakah kulit sensitif sesuai untuk menggunakan Dermags?
Jika kulit anda jenis sensitif, produk Dermags boleh digunakan. Terdapat pengguna yang berkulit sensitif berjaya dirawat dengan menggunakan rangkaian produk Dermags. Tetapi hendaklah difahami, ianya bergantung kepada tindak balas kulit individu disebabkan setiap kulit adalah sangat berbeza.
Bolehkah saya menggunakan produk Dermags bersama produk² yang lain?
Jika produk yang ingin digunakan bersama produk Dermags adalah semulajadi tanpa bahan kimia yang bahaya tiada masalah cuma tidak digalakkan. Jika produk yang ingin digunakan bersama mengandungi bahan kimia, tidak disarankan dan perlu ditinggalkan untuk mendapatkan kesan yang maksima dalam merawat masalah kulit.
Produk mana yang perlu digunakan untuk penggunaan kali pertama?
Sila rujuk saran di bawah:

(1) Jenis kulit terlalu berminyak gunakan Cleanser, Softener, Serum dan Refining Cream atau gunakan Trial set A.
(2) Jenis kulit terlalu kering gunakan Cleanser, Serum, Moisturiser dan Refining Cream atau gunakan Trial set B.
(3) Jenis kulit normal/kombinasi gunakan Cleanser, Softener, Serum, Moisturiser dan Refining Cream atau gunakan Trial set C.
Jika saya sedang menggunakan produk lain yang mengandungi bahan kimia dan ingin bertukar kepada Produk Dermags, adakah saya boleh terus menggunakan Produk Dermags?
Kami tidak sarankan untuk terus menggunakan Dermags. Sebaiknya berikan tempoh bertenang pada kulit anda selama 2 minggu ke sebulan.
Apakah yang dimaksudkan dengan tempoh bertenang?
Tempoh bertenang adalah satu proses dimana anda tidak menggunakan sebarang produk dalam tempoh 2 minggu ke sebulan untuk 'membebaskan' kulit anda daripada kimia² berbahaya. Dalam tempoh ini hanya cleanser Dermags sahaja yang dibolehkan. Selepas tempoh bertenang, barulah menggunakan ke semua produk Dermags.
Adakah sesuai pengguna lelaki untuk menggunakan rangkaian produk Dermags?
Sudah tentu! Untuk makluman, ramai juga pengguna Dermags dari kalangan lelaki. Lazimnya, kami sarankan pengguna lelaki untuk menggunakan Cleanser, Softener, Serum dan Moisturiser.
Bolehkah Dermags digunakan oleh anak perempuan saya berumur 12 tahun yang mempunyai masalah banyak jerawat?
Boleh. Untuk 17 tahun ke bawah. kulit sangat muda lagi. Disarankan untuk menggunakan Cleanser sahaja. Jerawat kecut dengan cleanser.

Soalan anda tiada di sini?

Bantuan  ❯
© 2021 All rights reserved.
Dermags Skin Solution (002900020-D)
Web developed by webr.my
Dasar PrivasiTerma dan Syarat
Penafian: Hasil adalah berbeza bagi setiap individu dan jenis kulit. Kami menerima banyak testimoni dan ini adalah sebahagian daripada testimoni² yang kami terima. Selebihnya tidak boleh dipaparkan pada umum atas permintaan dari pengguna sendiri bagi menjaga privasi mereka. Semua penulisan di atas adalah petikan ayat daripada pengguna Dermags sendiri dan ianya bukanlah rekaan semata-mata. Semuanya adalah secara langsung daripada pengguna² Dermags yang memberikan maklum balas kepada kami. Kemudian diolah semula 'indirectly' bertujuan untuk menyampaikan maksud ayat yang mudah difahami dari segi tatabahasa dan penggunaan ayat yg lebih baik.
chevron-downchevron-right
error: